Wereldkaart met namen bekijken

Wereldkaart met namen
Wil je de wereldkaart met namen bekijken, bijvoorbeeld omdat je het anders lastig vindt om Nederland terug te vinden of op zoek te gaan naar de andere continenten? Ga op zoek naar de namen van landen en steden en zorg er op die manier voor dat je een goed idee van de wereld om je heen krijgt. Hoeveel landen in Afrika of Zuid-Amerika kun je noemen en weet je bijvoorbeeld hoe de steden in de Verenigde Staten heten? Kijk voordat je een reis gaat maken goed naar de wereld kaart met namen, of bekijk eens goed waar je de komende zomer naartoe kunt gaan.

Wereldkaart met namen van continenten

Zorg allereerst voor een wereldkaart met namen van de verschillende continenten. Ken je bijvoorbeeld het werelddeel Oceanië en weet je waar dat ligt? Ken je Antarctica en weet je Azië in 1x aan te wijzen? Het zijn de verschillende continenten die onze wereld vormgeven, zoals Zuid-Amerika en Noord-Amerika. De kans is groot dat je Europa in ieder geval zal herkennen, maar weet je daarnaast hoe Afrika op de wereld kaart ligt? Gebruik de wereldkaart met de namen van continenten, om je topografie bij te spijkeren en goed op de hoogte te zijn van de wereldwijde indeling.

Wereldkaart met namen van landen

Indien je meer specifiek op zoek bent naar de namen en ligging van bepaalde landen kun je gebruik maken van de wereldkaart met namen van landen. Je zorgt er op die manier voor dat je bijvoorbeeld Oostenrijk en Zwitserland uit elkaar kunt houden, of dat je Uruguay en Argentinië op de juiste manier aan kunt wijzen. Waar ligt Bali en hoe kom je uit in Oeganda? Het zijn stuk voor stuk landen waar je waarschijnlijk wel eens van gehoord hebt, maar waar je de wereldkaart met namen van landen bij nodig zal hebben om ze aan te wijzen.

Wereldkaart met namen van steden

Tenslotte kun je gebruik maken van de wereldkaart met namen van steden, bijvoorbeeld op het moment dat je een stedentrip gaat maken, of je naar de andere kant van de wereld vliegt en je wilt weten waar je landt. Waar ligt New York bijvoorbeeld, hoe zit dat met Los Angeles en waar ligt Sydney precies? Het zijn stuk voor stuk steden waar je een keer van gehoord hebt, maar die je maar moeilijk aan kunt wijzen. Gebruik de wereldkaart met namen van steden daarnaast om bijvoorbeeld Boekarest en Boedapest uit elkaar te houden, de steden in Hongarije en Bulgarije (of andersom?!).